Allt handlar om CBD olja och hampa olja

Jag är inne på mitt tredje år utan mediciner nu och allt är tack vare cbd olja. Jag var tungt medicinerad i flera år på grund utav min adhd/bipolär diagnos. Medicinerna var så tunga att jag inte hade någon ork till någonting. Jag kunde inte bli gravid för medicinerna hämmade det. Så var det en dag, jag satt hos min psykolog som jag alltid gjorde en gång i veckan. Och vi pratade om hur svårt mina mediciner gör min vardag. Visst, dem hjälpte mig väl också, jag hade inte alls lika många maniska perioder nu. Jag hade inte självmordstankar som innan och jag hade slutat självskada och slutat själv medicinerat. Iallafall så satt vi där och pratade och hon nämnde cbd olja. Och hon berättade hur cbd hade hjälpt hennes dotter som hade Asperger syndrom och manodepressiv.

Vi satt och pratade om cbd olja och dess fördelar

I säkert en och en halv timme. När jag kom hem så satte jag mig direkt vid datorn och började googla om cbd olja. Vart det kommer ifrån, jag till och med läste bakgrund och hur allt startade. Jag blev väldigt påläst och bestämde mig för att köpa hem en flaska med cbd olja och prova.

Det gick några dagar

Och jag fick hem min cbd, jag började med att pröva den tillsammans med mina mediciner. För att jag inte vågade sluta med dom helt direkt. Men efter 3 veckor utan att känna någon direkt skillnad. Då bestämde jag mig för att inte ta min morgon medicin. Utan bara köra några droppar cbd under tungan, som jag brukar göra. Det gick några dagar och jag började känna en blandning av att cbd´n funkade. Men samtidigt kände jag ett sug efter min medicin. Så jag bestämde mig för att ta ett snack med min läkare, sagt och gjort. Jag kom till min läkare och vi bestämde oss för att trappa ner medicineringen och absolut inte sluta direkt. Von var dessutom väldigt positivt inställd till cbd, vilket jag aldrig hade kunnat tro. Då min läkare är lite “fin i kanten” typ.

Så, jag trappade ner min medicinering

och fortsatte med cbd olja under tungan på morgonen. Nu har jag vart utan mina mediciner i tre år och kör stenhårt på cbd. Som jag idag vejpar istället för att ta under tungan. Jag kan rekommendera cbd olja till alla där ute.